Onze dienstverlening kan worden gebaseerd op de bewezen Talend Open Studio toolset.

Talend is een platform bestaande uit een set van softwarecomponenten voor onder andere:

  • Enterprise Integratie: Bouwen, verbinden, bemiddelen en controle van data en bedrijfsprocessen

  • Data Management: Data-integratie, profiling, cleansing, matching en monitoring

  • Master Data Management (MDM): Master en service voor elk domein, data governance beleid

  • Data Services (o.a. ESB): Bouwen, integreren en bemiddelen van gegevens, berichten- en applicatieservices

  • Big Data: Big data-integratie, kwaliteit, manipulatie, bestuur en administratie

Talend is zeer uitgebreid met bewezen tools en bijvoorbeeld meer dan 400 standaardconnectoren om data uit te wisselen met vrijwel elk systeem op basis van vrijwel elke mogelijke techniek. Hierdoor is een versnelling in het implementeren van nieuwe koppelingen mogelijk.Tevens biedt Talend een visuelere manier van werken dan bijvoorbeeld het bouwen van koppelingen op basis van een "normale" programmeeromgeving waardoor onderhoud, ook door uw als client zelf, veel efficienter wordt.

Omdat Talend Open Studio een Open Source-systeem is, ontwikkelt het zich snel en is het zeer veilig. Voor deze versie zijn er ook geen licentiekosten. Naast de Talend Open Studio is er ook een Enterprise versie beschikbaar die extra tools en ondersteuning biedt tegen een jaarlijks licentiebedrag.

Talend wordt wereldwijd breed gedragen door alleen al meer dan 4000 gebruikers van de Enterprise versie waaronder eBay, Virgin Mobile, Sony Online Entertainment, Deutsche Post en Allianz. Talend Open Studio wordt gebruikt door nog vele duizenden andere gebruikers.

Meer informatie over Talend is te vinden op Wikipedia en op de site van Talend zelf.HOME    |     VOORDELEN     CASES     KLANTEN    |     OVER ONS     ONZE DIENSTEN     OVER TALEND    CONTACT
COPYRIGHT © PROCIT - ALL RIGHTS RESERVED